Meny
På Fausko er me opptatt av å servere ærleg mat laga frå botnen med gode, lokale råvarer
Me har lang erfaring med å løyse særlege ynskje og matomsyn
Forrettar:
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-1024x1024.png)
Suppe av årstidas grønt
(jordskokk/potet-purre/gulrot/tomat) servert med cruton og krydderurtar
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-3-1024x1024.png)
Fjellørret-tartar
(avocado, mango, chili, ingefær og rå ørret) med rista brød og wasabidressing
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-1024x1024.png)
Fjellørretsuppe
(gulrot, fennikel, ingefær, chili og kokosmjølk), servert med friske urtar
Hovudrettar:
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-4-1024x1024.png)
Langtidssteikt kalv mørbrad eller okse ytrefilet med ovnsteikt rotgrønt
Servert med rotselleripurre, potet, saus og tyttebær
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-5-1024x1024.png)
Marienert lammelår
Servert med fløtepotet, onsteikt rotgrønt og myntegele
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-4-1024x1024.png)
Langtidssteikt hjort
Servert med ovnsteikt rotgrønt, rødbetepuree, potet, viltsaus og tyttebær
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-5-1024x1024.png)
Ovnsteikt reinsdyr
Servert med champignonsaus, ovnsteikt rotgrønt, potet, viltsaus og tyttebær
Gryteretter:
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-1024x1024.png)
Biff stroganoff
Servert med potetstappe eller ris, tyttebær og salat
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-1024x1024.png)
Lapskaus
servert med baguett/flatbrød
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-1024x1024.png)
Viltgryte
Servert med champignon, potetstappe, tyttebær og grønsalat
Dessertar:
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-6-1024x1024.png)
Sorbet
Fra sitron, bringebær, mango med bær
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-7-1024x1024.png)
Sjokolademousse
Med bær
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-7-1024x1024.png)
Panacotta
Laget på rømme med jordbærsaus og bær
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-8-1024x1024.png)
Ostefat eller tallerken med lokale ostar
Servert med kjeks/flatbrød
Tradisjonsrettar:
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-9-1024x1024.png)
Forrett-tallerken med lokalmat-tapas:
Turka storfekjøt, spekeskinke, røykt ørret i lefse eller rakørret i lefse, lokale ostar, brød / flatbrød
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-1024x1024.png)
Hovudrett: Småmat
Servert med med flatbrød og lefsekling (lokal festmattradisjon)
![](https://www.fausko.no/wp-content/uploads/2024/02/Untitled-design-7-1024x1024.png)
Dessert
Multekrem, rummebrød eller goro, kaffi
Send forespørsel
Ta kontakt med oss for eit tilbod til ditt arrangement.