Meny
På Fausko er me opptatt av å servere ærleg mat laga frå botnen med gode, lokale råvarer
Me har lang erfaring med å løyse særlege ynskje og matomsyn
Forrettar:
Suppe av årstidas grønt
(jordskokk/potet-purre/gulrot/tomat) servert med cruton og krydderurtar
Fjellørret-tartar
(avocado, mango, chili, ingefær og rå ørret) med rista brød og wasabidressing
Fjellørretsuppe
(gulrot, fennikel, ingefær, chili og kokosmjølk), servert med friske urtar
Hovudrettar:
Langtidssteikt kalv mørbrad eller okse ytrefilet med ovnsteikt rotgrønt
Servert med rotselleripurre, potet, saus og tyttebær
Marienert lammelår
Servert med fløtepotet, onsteikt rotgrønt og myntegele
Langtidssteikt hjort
Servert med ovnsteikt rotgrønt, rødbetepuree, potet, viltsaus og tyttebær
Ovnsteikt reinsdyr
Servert med champignonsaus, ovnsteikt rotgrønt, potet, viltsaus og tyttebær
Gryteretter:
Biff stroganoff
Servert med potetstappe eller ris, tyttebær og salat
Lapskaus
servert med baguett/flatbrød
Viltgryte
Servert med champignon, potetstappe, tyttebær og grønsalat
Dessertar:
Sorbet
Fra sitron, bringebær, mango med bær
Sjokolademousse
Med bær
Panacotta
Laget på rømme med jordbærsaus og bær
Ostefat eller tallerken med lokale ostar
Servert med kjeks/flatbrød
Tradisjonsrettar:
Forrett-tallerken med lokalmat-tapas:
Turka storfekjøt, spekeskinke, røykt ørret i lefse eller rakørret i lefse, lokale ostar, brød / flatbrød
Hovudrett: Småmat
Servert med med flatbrød og lefsekling (lokal festmattradisjon)
Dessert
Multekrem, rummebrød eller goro, kaffi
Send forespørsel
Ta kontakt med oss for eit tilbod til ditt arrangement.