Menykort

  • Forrett * Fiskesuppe basert på fjellaure, fennikel og kokosmelk, servert med koriander og heimelaget flatbrøt
    Allergener: Fisk, fløte, hvitløg
    * Fiskeanretning med fisketartar, kaldtrøgt ørret og gravat ørret, servert med enebærdressing og heimelaget flatbrøt
    Allergener: Fisk,

 

  • Vegan/vegetar * Jordskokksuppe servert med spekeskjinke, olivenolje og krydderurter og heimelaget flatbrøt
    Allergener: Fløte, Gluten (flatbrøt)
    * Tomatsuppe basert på kokosmelk, servert med rømme, soyastekt solsikkekerner og krydderurter og heimelaget flatbrøt
    Allergener: soya, gluten (flatbrøt)
    * Vegianretning med sopp-pie, solsikkekake og humus
    Allergener: Gluten, egg

 

  • Hovedrett * Grillstekt kjøtt fra kalv/okse, sau, gris, hjort, elg eller rein (alle fritgående dyr)
    Ovnstekt potet med timian og sitron
    Purè av enten røtbete eller gulrot
    Årstidens salat/garniture
    Vildtsaus laget på egen fond
    Smaksmuligheiter: Ribs/tyttebærgele, rabarberchutney og syltet rødløg
    Allergener:

 

  • Vegan/vegetar * Falaffel av kikkærter
    * Nøttesteg av hasselnøtt, med sopp og selleri
    * Grillet glaskål med sopp og raspet fennikel
    Alt servert med med lik tilbehør som kjøttret, samt vegetarisk urtesaus
    Allergener: Selleri (nøttesteg)

 

  • Dessert * Fromage (smak etter eget valg) servert med bærculi og browni
    * Is /sorbet med krem, bær og kakebit
    * Rababertrifli med vanilje og smørstekt crumbl
    * Ostefat med lokale ostar, druer og valnøtt i honning
    Allergener: Fløte/rømme, gluten, egg, smør, ost, valnøtter

 

  • Aperitif: * Proseco Glera Sovrano
  • * «Fausko champagne», laga på bjørkeblad og gin

 

  • Drikke: Raudvin
    Cabernet Tenute Ducali 2016
    Barbera de Alba Ceste 2016
    Kvitvin
    Chardonnay Tenute Ducali 2016
    Pinot Grigo Friuli 2016

 

  • Dessertvin
    Recioto di Soave

 

  • Fausko heimelaget øl
    Pilsner, pale-ale og porter

 

  • Alkoholfri alternativ
    Eplemost
    Eplemost med blåbær
    Munkholm øl
    Brus