Forrettar
- Fjellørret-tartar (avocado, mango, chili, ingefær og rå ørret) på ristet toast, salat og wasabidressing
- Fjellørretsuppe (gulrot, fennikel, ingefær, chili, kokosmelk), servert med friske urtar
- Varm røykt ørret med urtedressing og salat
- Suppe av grønt (jordskokk/potet-purre/gulrot m appelsin) servert med cruton og krydderurtar
- Hallingtapas: Turka storfekjøt, spekepølser, røykt ørret i lefse, lokale ostar, brød / flatbrød
Til alle forrettar blir det servert heimelaga baguett eller heimelaga flatbrød
Hovudrettar
Kjøt:
- Langtidssteikt/grilla kjøt frå fjellheimen:
Storfe, kalv, lam, sau, ungkje eller svin
Vildt: Elg-hjort-reinsdyr
Tilbehør, kan mixast etter ønske, kjøttvalg og årstid:
Rotgrønt i ovn, stekt med honning, olje og timian
Salat etter årstida
Ovenstekt potet
Rotfruktpurè
Rørte rips eller tyttebær
Fisk:
- Ovnsteikt/grilla ørret med kokt potet, vårlauk, smør, agurksalat og rømme
- Kvit fisk, stekt i panne eller ovn (steinbit, kveite, torsk) med tilbehør etter eige valg
Gryter (er også veleigna til Amfitoppen/Årestugu og uteservering):
- Viltgryte med sjampinjon, stappe, salat og tyttebær
- Biff Stroganoff med potetstappe og smørdampea grøne bønner
- Lapskaus med røykt svinekjøtt, rotfrukter og flatbrød
Dessert:
- Panacotta med bærkuli og sjokolade
- Vaniljeis med friske bær, og kake
- Sorbet av bær (sitron, bringebær, mango eller passionsfrukt) med brownie
- Sjokolademousse med jordbærsaus
- Lappar eller kromkake med bringebær krem eller troll krem
- Ostefat med lokale ostar og kjeks/flatbrød