Festmeny

Forrett

* Fiskesuppe basert på fjellørret, fennikel og kokosmjølk, servert med koriander og heimelaga flatbrød
Allergener: Fisk, fløyte, kvitlauk, gluten (flatbrød)

eller

* Fisketallerken med ørrettartar, kaldtrøykt ørret og grava ørret, servert med einerbærdressing og heimelaga flatbrød
Allergener: Fisk, mjølk, gluten (flatbrød)

Vegan/vegetar:

* Jordskokksuppe servert med spekeskinke, olivenolje og krydderurtar og heimelaga flatbrød
Allergener: Fløyte, gluten (flatbrød)

eller

* Tomatsuppe basert på kokosmjølk, servert med rømme, soyastekt solsikkekjerner, krydderurtar og heimelaga flatbrød
Allergener: Soya, gluten (flatbrøt)

eller

* Vegianretning med sopp-pie, solsikkekake og hummus
Allergener: Gluten, egg


Hovudrett

* Grillsteikt kjøtt av dyr frå fjellheimen – kalv/okse, sau, gris, hjort, elg eller rein
Ovnsteikt potet med timian og sitron
Rotfruktpurré
Salat/garnityr for årstida
Viltsaus laga på eige fond
Smakstilbehør: Rips/tyttebærgele, rabarbrachutney eller syltet raudlauk
Allergener: Ingen

Vegan/vegetar
* Falaffel av kikkerter

eller

* Nøttesteik av hasselnøtt, med sopp og selleri

Alt servert med med likt tilbehør som for kjøttrett, samt vegetarisk urtesaus
Allergener: Nøtter, selleri (nøttesteg)


Dessert

* Fromage (smak etter eget valg) servert med bærculi og brownie

eller

* Is /sorbet med krem, bær og kakebit

eller

* Rababratrifli med vanilje og smørsteikt crumble

eller

* Ostefat med lokale ostar, druer og valnøtt i honning
Allergener: Fløte/rømme, gluten, egg, smør, ost, valnøtter


Aperitif:

* Proseco Glera Sovrano

eller

* «Fausko champagne», laga på bjørkeblad og gin

Drikke:

Raudvin:
Cabernet Tenute Ducali 2016
Barbera de Alba Ceste 2016

Kvitvin:
Chardonnay Tenute Ducali 2016
Pinot Grigo Friuli 2016

Dessertvin:
Recioto di Soave

Fausko heimelaget øl
Pilsner, pale-ale og porter

Alkoholfri alternativ:
Eplemost
Eplemost med blåbær, solbær eller bringebærsmak
Alkoholfritt øl
Mineralvatn